Over ons

AG Coating is een familiebedrijf in poederlakken. Je kan er ook terecht voor knip- en plooiwerk. We bestaan sinds 2008. Over de jaren heen bouwde ons team bergen know-how en kennis op. We zijn complementair: ieder met zijn sterktes.

De stapelruimte in het Magazijn van AG Coating Willebroek

Benieuwd hoe we werken?

Deze waarden vinden we écht belangrijk.

Respectvol

Zo gaan we met mekaar om. Onderling en met onze klanten. Zo heb je het toch zelf ook graag?

Warm & familiaal

Doe maar gewoon en wees jezelf. Onze deur staat altijd open.

Betrouwbaar & eerlijk

In al onze relaties. Dat duurt toch het langst?

Gedreven

We geven ons volop. We bijten ons vast in je project en doen er alles aan om het tot een goed einde te brengen. Of het nu groot is of klein.

Open

Onze communicatie is helder en duidelijk. Je weet waar je aan toe bent.

“We geloven in de eindeloze mogelijkheden van poedercoating. Zowel het technische als het architecturale aspect ervan. Dat prikkelt onze creativiteit. En drijft ons om er elke dag met veel energie tegenaan te gaan.”

— Hilde & Gunter

Maak kennis met Hilde & Gunter, onze zaakvoerders

AG Coating is opgericht in 2008 en sinds 2020 staan Hilde Discart en Gunter De Winter samen aan het roer van AG Coating. Ook hun zoon Jules De Winter draait actief mee.

Gunter

Gunter is een ondernemer in hart en nieren. Hij heeft een passie voor techniek en steekt graag de handen uit de mouwen. Geregeld staat hij mee op de werkvloer. Hij houdt de vinger aan de pols en optimaliseert de processen. Hij trekt er ook graag op uit. Op zoek naar nieuwe opportuniteiten en evoluties. Zo houdt hij voeling met wat er leeft in de bouwsector en wat jij als klant echt belangrijk vindt.

Hilde

Hilde is een echte duizendpoot. Als interieurontwerper houdt zij van kleuren en texturen. Ze heeft oog voor het architecturale en volgt de nieuwste trends. Ze slaat de brug tussen de architect of de designer en de constructeur. Ook administratief volgt ze alles tot in de puntjes.

Heb je een idee of project?

De stapelruimte in het Magazijn van AG Coating Willebroek