Advies

Wij geven advies poedercoating op jouw maat. Ga je voor hedendaags, strak, industrieel of eerder rustiek? Voor een nieuwbouw of een verbouwing? Wij begeleiden constructeurs, aannemers, architecten, interieurarchitecten en designers in de juiste keuze. Kies uit de waaier van kleuren en mogelijke afwerkingen: mat, glanzend of met structuur.

De zoon van Hilde & Sven

Advies voor professionals

AG Coating geeft professioneel advies poedercoating aan:

  • Constructeurs van verschillende toepassingen
  • Kleine en middelgrote aannemers
  • Architecten
  • Interieurarchitecten

Kleuren en afwerkingen: esthetisch moet het kloppen

Bij het ontwerpen laat je je creativiteit de vrije loop. De kleur die je kiest voor de afwerking, maakt je ontwerp uniek. Het krijgt er een aparte uitstraling door. Bedenk maar even hoe verschillend een buitengevel eruit ziet met witte, zwarte of metallic ogende buitenpanelen. Hetzelfde geldt voor je tuinmeubilair, je ramen, of zelfs je deurklinken.

Ga jij voor veilig en traditioneel? Wit, zwart en anthraciet blijven niet voor niets onze bestsellers. Of wil je je design er echt laten uitspringen? Surf dan mee op de nieuwste trends. Al is het maar voor een detail.

Tip: leer Hilde kennen. Ze is naast mede-zaakvoerder ook interieurontwerper. Kleuren en texturen zijn haar passie. Jou hierin adviseren doet ze dan ook met plezier en inlevingsvermogen.

hilde.discart@agcaoting.be

Technisch advies: geen uitdaging gaan we uit de weg

Uiteraard is het technische ook erg van belang. Je wil immers dat je ontwerp technisch haalbaar is én dat het tegen een stootje kan. Ook op de lange termijn.

In welke omgeving komt je ontwerp? Is het voor binnen- of buitengebruik? Staat het aan de kust of in een stad? Het weer, de vochtigheidsgraad, de vervuiling: het heeft allemaal een impact op je product. En dat wil je goed beschermen.

Wij geven je advies rond de juiste poedercoating voor jouw ontwerp in functie van het gebruik.

Tip: leer Sven kennen, je eerste contact. Hij is een rot in het vak. Zijn hele carrière is hij al actief in de branche. Hij heeft poederlakken 100% in de vingers en deinst voor geen vraag terug. Ook is hij een krak in het plannen en organiseren. De verschillende bestellingen stemt hij efficiënt op mekaar af.

sven.buytaert@agcoating.be

Heb je een idee of project?

De stapelruimte in het Magazijn van AG Coating Willebroek