Onze troeven

Tevreden klanten en mooie resultaten: daar gaan we samen voor. Hoe we dit waarmaken? Dankzij onze unieke aanpak en troeven.

  • Persoonlijk: we werken samen van mens tot mens.
  • Kwalitatief: je slaapt op beide oren.
  • Makkelijk bereikbaar: je verliest minder tijd.
  • Flexibel: we denken met je mee.
  • Stipt: je haalt je deadlines.
Een vorkliftchauffeur die een stapel aluminium verplaatst binnen AG Coating

Persoonlijk

We werken samen van mens tot mens

Ons team is als een familie. Dat is ook de manier waarop we met mekaar omgaan: warm, open en joviaal. Dat maakt het samenwerken makkelijker. Ook naar jou als klant. We behandelen jou en je vraag met veel respect. En communiceren duidelijk, open en correct. Net zoals we het graag zelf hebben.

Kwalitatief

Kwalitatief door expertise: je slaapt op beide oren

Onze medewerkers hebben pakken ervaring in de sector. Zij weten van aanpakken en gaan voor de beste resultaten. Niet alleen in de productie. Ook in het proces dat eraan voorafgaat. Deskundig advies, zowel technisch als esthetisch: dat is ons stokpaardje.

Makkelijk bereikbaar

Je verliest minder tijd

Willebroek ligt strategisch bijzonder goed: op de as Brussel, Gent, Antwerpen en vlakbij de afrit van de A12. Vanuit ons atelier ben je snel op je bestemming, eender waar in België.

Flexibel

We denken met je mee

We leven ons in in je project en denken met je mee. Heb je een bijzondere uitdaging? Zowel qua tijd als qua uitvoering? Als nodig wringen we ons in bochten om het onmogelijke gedaan te krijgen. Uiteraard binnen bepaalde grenzen. Ook die van de rendabiliteit.

Stipt

Je haalt je deadlines

We komen na wat we beloven en schakelen snel. We weten immers hoe belangrijk deadlines zijn. Onze aanpak van onestopshop is hierin een belangrijke meerwaarde.

Heb je een idee of project?

De stapelruimte in het Magazijn van AG Coating Willebroek